Shopping cart


Your cart is empty

0,-

About VD

Varm design har som mål å spre strikkeglede og mestringsfølelse. Målet er at når du har strikket et Varm design-plagg skal du sitte med følelsen av du har laget noe du kommer til å "bruke opp", du skal føle glede og mestringsfølelse og ikke minst ha lyst til å lyst på et nytt strikkeprosjekt - enten det er til deg selv, din bedre halvdel, barn eller en annen du er glad i :)

Alle Varm designs produkter: 

- er laget i naturlige materialer, og da primært alpakka. Alpakka er et av verdens mest eksklusive strikkematerialer. Den har silkens pusteevne og temperaturregulerende evner samt at den på kalde dager varmer tre ganger så mye som ull. Hvorfor? Jo alpakka er hår og ikke ull. Hår er hule og dermed skapes det et luftisolerende/pustende lag naturlig i materialet. 

- skal være mulig å strikke for "ALLE" også de som har lyst til å prøve, men tror de ikke kan. Alle oppskriftene er defor skrevet med tanke på at på drevne og mindre drevne strikkere skal forstå. En ting som aldri brukes i oppskriftene til Varm design er forkortelser - forkortelser, for de som ikke kan dem, kan ta knekken på motet til hvem som helst - så velkommen til forkortelsefrie oppskrifter!

Varm design er et resultat av at hun som står bak har strikkedilla. Jeg har til nå sittet på et kontor, men har hatt et skaperbehov i meg som ikke har fått utløp når jeg har vært i jobbemodus. Strikking og design har dekket dette behovet og har tatt stadig større plass i hverdagen min.

Jeg har strikket et utallig antall jakker og fikk en kveld for noen år siden den lysende ideen å lage et teppesjal av restegarn til en venninne. Saken er den at restegarnet ble tomt svært fort, så en tur i garnbutikken måtte til. Resultatet var verdens fineste sjal - synes jeg i alle fall selv - laget med noe restegarn, masse nytt garn og en stor mengde kjærlighet. Å lage disse sjalene tar både tid og koster penger, men det er veldig vanskelig å stoppe "produksjonen". Og en vakker dag høsten 2012 kom ideen opp med å gjøre dem tilgjengelig for alle andre. Det startet med en side på Facebook, så instagram og en blogg - og nå har jeg løftet det enda ett hakk og åpnet nettbutikk.

I utgangspunktet er det teppesjalene som er blitt mitt varemerke, men også flagrejakka er blitt et typisk Varm design-produkt, men i disse dager ramler det ut stadig nye ideer som på prøves - og veldig ofte ender disse ideene i en oppskrift. Alle produktene er laget i naturmaterialer som ull, alpakka og mohair og er 100 % håndlagede. Alle produktene har unik design og fargene som settes sammen varierer med humør og årstid.

Hos oss finner du strikkepakker for store og små. Alt strikkes i rene kvalitetsprodukter, på store pinner og med mål om å skape inspirasjon, glede og mestringsfølelse til alle som strikker våre produkter.

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt slik at vi kan snakke om farger og design :-) Ha en fortsatt varm dag!

Anne Merete
Varm design 

 


 

Foto: Anja Lindtner